Nieuws

Jesse Klaver in Wehl

Maandag 4 december was Jesse Klaver tijdens de kantinetour in Wehl. Een schoolkantine met thuishulpen, leraren, politie, hulpverleners en jongerenwerkers.

Over wat er mis gaat, maar ook hoe het anders kan.
 

Lees verder

Verslag GroenLinks Themacafé: jonge statushouders in Doetinchem van

In september was het gemeentelijke jeugd- en jongerenbeleid onderwerp van het GroenLinks-café. In het vervolg daarop richten we vanavond de aandacht op jeugdige statushouders, officieel Minderjarige Alleenstaande Vluchtelingen genoemd.

 

Voor vanavond uitgenodigd:

Sofia Amini ( woonbegeleider) en Elli Elskamp ( manager) , van Yoin, zij hebben Hashmat meegenomen een jonge Afghaanse vluchteling die nu ongeveer twee jaar in Doetinchem woont. En Bahman Zarghami stedelijk jongerenwerker bij de Gruitpoort (hij zou geflankeerd worden door Fatima, stagiaire en ervaringsdeskundige, zij kon helaas niet aanwezig zijn)

 

Er zijn vanavond rond de 15 belangstellenden, die zeer geïnteresseerd meedoen.

Lees verder

Nieuwe lijsttrekker voor GroenLinks Doetinchem

Op de ledenvergadering van GroenLinks Doetinchem zijn het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 vastgesteld. De leden kozen Karen Kamps tot hun nieuwe lijsttrekker. Zij is goed bekend met de wereld van zorg en heeft ervaring binnen zowel de ouderenzorg als de jeugdzorg. Een goed armoedebeleid en het versterken van kansen voor jongeren zijn haar speerpunten.

Lees verder

Fractiebericht

Het fractiebericht van oktober 2017 is weer digitaal beschikbaar.

Pagina's